Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asparges med glasert bacon

Asparges med glasert bacon

Ingredienser

porsjoner
  • 24 stk. frisk grønn asparges
  • 8 skiver bacon
  • 2 ss lønnesirup til pensling
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salt, søtt, sprøtt og godt! Herlig, grønn asparges surret med bacon og glasert med lønnesirup. Perfekt som snacks, en rett på et sommerlig tapasbord eller som tilbehør til grillmat.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 24 stk. frisk grønn asparges
  • 8 skiver bacon
  • 2 ss lønnesirup til pensling

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server grillet asparges med glasert bacon som snacks, på et sommerlig tapasbord eller som tilbehør til grillet kjøtt eller fisk. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB14 16.06.2024 23:23:22