Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet coulotte med smørdampet sommerkål

Culotte i sous vide

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g culotte
  • 3 ss nøytral olje
  • 2 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 3 båter hvitløk
  • 20 g frisk timian
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Culotte, også kjent som Picanha, er blant de mest smaksrike stykkene av storfe! Det unike fettlokket gjør kjøttet ekstremt saftig, og gir deg smaken av Sør-Amerika på eget kjøkken. Sous vide gir en kontrollert og enkel tilberedening med perfekt temperatur.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g culotte
  • 3 ss nøytral olje
  • 2 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 3 båter hvitløk
  • 20 g frisk timian
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør til steking

Slik gjør du

Har du tid, kan culotte med fordel krydres kvelden før, for at krydre skal sette seg bedre.

trinn du kan merke av

Reverse searing er en ideell metode når man sous vider kjøtt. Ved å avslutte med en kort runde i varm panne, oppnår man en deilig og sprø skorpe, uten å risikere å oversteke innsiden.

Server culotte med ditt favorittilbehør. Få inspirasjon til tilbehøret her!

Grillet coulotte med smørdampet sommerkål

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 20.07.2024 05:10:36