Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bubble cake til jul

Bubble-cake med julesmak

Ingredienser

10  porsjoner

Myk pepperkakebunn:

  • 4 stk. romtempererte egg
  • 150 g brunt sukker
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • ca. 330 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1,5 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt nellik
  • 1 ts malt kardemomme
  • 1 ts malt ingefær
  • 1,5 dl yoghurt naturell eller rømme

Hvit sjokolademousse:

  • 300 g hvit sjokolade
  • 4 stk. gelatinplater
  • 6 dl kremfløte
  • 2 stk. romtempererte egg

Sjokoladekrem:

  • 300 g hvit sjokolade
  • 200 g smør
  • 200 g melis

Til pynt:

  • ca. 80 stk. peppernøtter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

En pepperkake kake! Fylt med myk pepperkakebunn og hvit sjokolademousse. Pyntet med hvit sjokoladekrem og sprø peppernøtter - det er smaken av jul det!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

10  porsjoner

Myk pepperkakebunn:

  • 4 stk. romtempererte egg
  • 150 g brunt sukker
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • ca. 330 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1,5 ts malt kanel
  • 0,5 ts malt nellik
  • 1 ts malt kardemomme
  • 1 ts malt ingefær
  • 1,5 dl yoghurt naturell eller rømme

Hvit sjokolademousse:

  • 300 g hvit sjokolade
  • 4 stk. gelatinplater
  • 6 dl kremfløte
  • 2 stk. romtempererte egg

Sjokoladekrem:

  • 300 g hvit sjokolade
  • 200 g smør
  • 200 g melis

Til pynt:

  • ca. 80 stk. peppernøtter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 12:56:20