Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Blåbærbraisert kålrot

Blåbærbraisert kålrot

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kålrot i små terninger
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl blåbærsaft
  • 1 dl frosne blåbær
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En ny og frisk måte å lage kålrot på. Blåbær og kålrot har smaker som passer godt sammen, i tillegg får den blåbærbraiserte kålroten en utrolig flott farge!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g kålrot i små terninger
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 dl blåbærsaft
  • 1 dl frosne blåbær
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

1. Smelt smør i en dyp stekepanne. Legg i terninger av kålrot når smøret har blitt nøttebrunt.

2. Stek terningene raskt på høy varme til de er gylne, men fortsatt faste. Legg dem over i en skål.

3. Hell blåbærsaft i den varme stekepannen og la den koke inn til ca. halvparten. Hell kålrotterningene tilbake i den litt tykke blåbærsaften og vend dem raskt slik at de blir dekket av saften på alle kanter.

4. Ha i blåbær og finhakket timian. Smak til med salt og pepper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB15 25.04.2024 09:50:49