Tandoorilaks med agurkdressing

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Laks med tandoorikrydder løfter fiskemiddagen til en nytt nivå! Krydret og god fisk sammen med frisk og syrlig agurkdressing. Server med byggryn eller couscous, og gjerne en agurksalat til. Perfekt som hverdagsrett eller som en enkel middag når du skal ha gjester.

Ingredienser

porsjoner

Tandoorilaks:

  • 600 g laksefilet i skiver
  • 2 ss tandoorikrydder

Agurkdressing:

  • 0,5 stk. agurk
  • 0,25 ts salt
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 ts kvernet pepper

Byggryn:

  • 2 dl byggryn (perlebygg)
  • 0,5 ts salt
  • 6 dl hønsebuljong (utblandet)

Slik gjør du

Server tandoorikrydret laks med byggryn og agurkdressing og gjerne en hjemmelaget agurksalat.

bar