Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stuede poteter

Stuede poteter med rømme

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl helmelk
  • 4 ss seterrømme
  • 2 ss hakket frisk dill

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dillstuede poteter med syrlig rømme gir et lett og friskt løft til måltidet. Et friskt alternativ til fløtegratinerte poteter og passer perfekt til spekemat, røkelaks eller gravet kjøtt. Har du rester av kokte poteter, er dette en glimrende måte å forvandle dem til noe helt spesielt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl helmelk
  • 4 ss seterrømme
  • 2 ss hakket frisk dill

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Gårsdagens kokte poteter fungerer også utmerket. Bryt dem forsiktig i biter med hendene for en rustikk følelse.

Stuede poteter

Sulten på mer potet? Ta en titt på vår dedikerte potetside for mer potetinspirasjon!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14225, server:MP-PRD-WEB12 20.05.2025 14:52:26