Reinsdyrskav med lun kålsalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Heilnorsk reinsdyrskav med asiatisk touch! Det er utrolig hvor godt reinsdyrkjøtt smaker sammen med hvitløk, ingefær, honning og soya.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g reinsdyrskav
  • 2 ss margarin
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss honning

Kålsalat:

  • 2 poser boil-in-bag ris ( velg gjerne fullkornsris )
  • 0,5 stk. rød spisskål eller rødkål
  • 350 g gulrot
  • 0,5 bunt vårløk
  • 1 ss margarin eller smør
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 pose pinjekjerner a 70g
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 beger lettrømme

Slik gjør du

Ønsker du å servere retten mer dekorativt; bruk de ytterste bladene på spisskålen som en serveringsskål - og anrett den lune salaten pent i «skålene».