Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Polarbrød

Polarbrød

Ingredienser

porsjoner

Én porsjon gir ca. 24 polarbrød

  • 400 g hvetemel
  • 400 g fin sammalt hvete
  • 150 g havremel
  • 0,25 pk gjær
  • 1 ts salt
  • 4,5 dl melk
  • 2 dl vann
  • 1 dl nøytral olje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Luftige, myke og gode polarbrød, en klar favoritt i matpakka for store og små! Lag en stor porsjon og frys ned, så har du klart matpakkebrød på lur i en travel hverdag. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Én porsjon gir ca. 24 polarbrød

  • 400 g hvetemel
  • 400 g fin sammalt hvete
  • 150 g havremel
  • 0,25 pk gjær
  • 1 ts salt
  • 4,5 dl melk
  • 2 dl vann
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Havremel kan du enkelt lage selv, ved å kjøre havregryn i en foodprosessor til den er finmalt.

Polarbrød er supre å fryse. Avkjøl brødene helt etter steking, og ha dem i en tett brødpose. Brødene tiner etter 20-30 minutter i romtemperatur, eller du kan ha de rett i brødristeren for "nystekt brød" på under 2 minutter.

Et matpakketips: Smør matpakka mens polarbrødet fortsatt er frossent. Brødet vil tine før lunsj, og pålegget holdes kjølig lenger. Tid spart, og kald ost bevart!

Polarbrød

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB13 30.05.2024 12:52:01