Omelettmuffins

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

En omelett eller en muffins? Lag omelettmuffins. En ny slager til matpakka. Vi har laget to varianter. Mulighetene er uendelige.

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 6 ss melk
  • 2 stk vårløk eller sjalottløk
  • 150 g kokt skinke eller fetaost
  • 50 g soltørkede tomater eller oliven uten stein
  • 150 g gulost
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
  3. Skjær vårløk/løk eller purre i tynne skiver. Del opp skinke/fetaosten og soltørkede tomater i mindre biter. Riv osten eller bruk ferdig revet.
  4. Visp egg og melk, riv og tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.
  5. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
  6. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.