Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Omelettmuffins

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss melk
  • 2 stk. vårløk eller sjalottløk
  • 150 g kokt skinke eller fetaost
  • 50 g soltørkede tomater eller oliven uten stein
  • 150 g gulost
  • 0,5 ts salt
Del

Omelettmuffins

(8)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En omelett eller en muffins? Lag omelettmuffins. En ny slager til matpakka. Vi har laget to varianter. Mulighetene er uendelige.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss melk
  • 2 stk. vårløk eller sjalottløk
  • 150 g kokt skinke eller fetaost
  • 50 g soltørkede tomater eller oliven uten stein
  • 150 g gulost
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 180 °C.
  2. Smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
  3. Skjær vårløk/løk eller purre i tynne skiver. Del opp skinke/fetaosten og soltørkede tomater i mindre biter. Riv osten eller bruk ferdig revet.
  4. Visp egg og melk, riv og tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.
  5. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
  6. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB13 04.12.2022 13:14:17