Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Koreansk pannekake  (Pajeon)

Koreansk pannekake - pajeon

Ingredienser

4  porsjoner

Pannekaker:

  • 4 stk. egg
  • 3 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 3 stk. vårløk
  • 0,25 stk. grønn squash
  • 2 båter hvitløk
  • 4 ss nøytral olje til steking

Dipsaus:

  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik eller eplesidereddik
  • 1 ss honning
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss ristede sesamfrø
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Koreansk mat er populært, og det er ikke så rart! Så mange gode smaker, og så mange enkle, spennende matretter! Her har en helt enkel pannekakerøre fått følge av grønnsaker og en frisk dipsaus. Super som en liten koserett på kvelden, eller som tilbehør til koreansk barbeque.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner

Pannekaker:

  • 4 stk. egg
  • 3 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 3 stk. vårløk
  • 0,25 stk. grønn squash
  • 2 båter hvitløk
  • 4 ss nøytral olje til steking

Dipsaus:

  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss riseddik eller eplesidereddik
  • 1 ss honning
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 ss ristede sesamfrø

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Skjær pannekakene i snipper og server dem med dipsausen.

 

Pannekakene kan godt lages med andre grønnsaker, som finstrimlede poteter, gulrot, aspargesbønner eller asparges. 

Koreansk pannekake  (Pajeon)

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 25.05.2024 06:39:01