Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Klippfisk med urte- og paprikasaus

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g klippfisk loin (ferdig utvannet)
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. sitron

Urte- og paprikasaus:

  • 0,5 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 stk. tomat
  • 1 ss olivenolje
  • 0,25 ts chiliflakes
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsaksbuljong
  • 3 ss hakkede friske urter
  • 1 ts sukker
  • 2 ss smør
Del

Klippfisk med urte- og paprikasaus

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lekre klippfiskfileter eller -loins servert med en fargerik og nydelig paprikasaus med masse hakkede urter. En nydelig vri på den tradisjonelle bacalaoen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g klippfisk loin (ferdig utvannet)
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. sitron

Urte- og paprikasaus:

  • 0,5 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 stk. tomat
  • 1 ss olivenolje
  • 0,25 ts chiliflakes
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsaksbuljong
  • 3 ss hakkede friske urter
  • 1 ts sukker
  • 2 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med små kokte poteter eller ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 02.02.2023 19:13:17