Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskekaker med råkost og poteter

Hjemmelagde fiskekaker med råkostsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g hyse-/koljefilet
  • 2 ts salt
  • 4 dl melk , fløte, eller fløtemelk
  • 2 ss potetmel
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 2 ss friske urter

Tilbehør:

  • 12 stk. mandelpotet

Råkost:

  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. appelsin
  • 4 ss rosiner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med fersk fisk er det en enkel sak å lage skikkelig gode og saftige fiskekaker selv. Med en foodprosessor som redskap tar det ikke mange minuttene heller. Vi serverer våre hjemmelagde fiskekaker helt tradisjonelt, med frisk råkost og kokte poteter.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g hyse-/koljefilet
  • 2 ts salt
  • 4 dl melk , fløte, eller fløtemelk
  • 2 ss potetmel
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 2 ss friske urter

Tilbehør:

  • 12 stk. mandelpotet

Råkost:

  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. appelsin
  • 4 ss rosiner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fiskekaker med råkost og poteter 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 11:41:18