Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Edderkoppkake

Edderkoppkake

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g smør
  • 3,5 dl vann
  • 6 ss kakaopulver
  • 3 stk. egg
  • 1 beger lettrømme
  • 2 ts natron
  • 4 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 7 dl hvetemel

Glasur:

  • 500 g melis
  • ca 2 ss vann
  • 0,25 ts sort konditorfarge
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Den perfekte sjokoladekaken å servere i barnebursdag eller på halloweenfesten. Saftig og god, samtidig som den er utrolig enkel å lage! 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g smør
  • 3,5 dl vann
  • 6 ss kakaopulver
  • 3 stk. egg
  • 1 beger lettrømme
  • 2 ts natron
  • 4 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 7 dl hvetemel

Glasur:

  • 500 g melis
  • ca 2 ss vann
  • 0,25 ts sort konditorfarge

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Lag gjerne kaken en dag eller to i forveien, den blir bare enda mer saftig om den får stå litt etter den er lagd.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 13:14:47