Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Aspargessuppe

Ingredienser

  • 500 g grønn frisk asparges eller hvit asparges
  • 1 stk. løk
  • 5 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller hønsebuljong
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss margarin
  • 1 ss sitronsaft
Del

Aspargessuppe

(3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Server deilig, hjemmelaget aspargessuppe som en forrett eller som en deilig suppemiddag med brød og for eksempel en god spekeskinke.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g grønn frisk asparges eller hvit asparges
  • 1 stk. løk
  • 5 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller hønsebuljong
  • 2 dl matfløte
  • 2 ss margarin
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Kok gjerne kraft av aspargesskall og avskjær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 26.03.2023 19:46:45