Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Biff

Vi snakker biff!

Alle stykningsdeler med biffkjøtt kan bli den beste biffen du har smakt, så lenge den tilberedes riktig. Her har vi samlet alt du trenger å vite om steking, grilling eller annen tilberedning av biff. Enten du er helt ny i gamet, eller ønsker å perfeksjonere din favoritt stykningsdel - her er biffguiden du har ventet på!

Entrecôte

Entrecôte er biffen med stor B! Mør, saftig og full av smak - enten du vil grille, steke i panne eller lage hel entrecôte i ovn. Her finner du veien til best resultat, og våre tips til godt tilbehør.

Biffguide: Entrecôte

Culotte

Culotte, også kjent som Picanha, er ikke blant de møreste, men derimot blant de mest smaksrike!

Biffguide: Culotte

T-bone

Biffen med stor T, også kjent under navnene Porterhouse og Fiorentina. Et skikkelig stykke, med både indre- og ytrefilet.

Biffguide: T-bone