Pannekaker til farsdag

Har du en far som elsker pannekaker? Da kan du overraske med pannekaker til frokost på farsdagen.

Vi vet at barna elsker pannekaker, for pannekakeoppskriftene på MatStart er de mest populære av alle. Og hva er vel bedre enn å servere far en god pannekakefrokost som barna liker selv? Glade barn er tross alt den beste gaven av alle!

Pannekaker er enkelt å lage, og består ofte bare av mel, melk, egg og litt salt. Likevel blir det kjempegodt, og er noe barna ofte klarer å lage selv. Det kreves litt trening for å steke de aller tynneste pannekakene, men tykke pannekaker smaker godt det også. Så kanskje er det derfor de tykke, amerikanske pannekakene med smør på er så populære?

MatStart er det flere gode oppskrifter på pannekaker som er tilpasset små kokker. Oppskriftene har gode forklaringer og trinn for trinn-bilder som illustrerer hva man skal gjøre for å lykkes med oppskriften. I tillegg til vanlige pannekaker og havrepannekaker finner du også oppskrift på grønne pannekaker, bananpannekaker og fylte pannekaker med epler.

Vil man ha litt sunnere pannekaker eller pannekaker med gode kryddersmaker, så er tykke og sunne pannekaker med cottage cheese og bær eller pannekaker med gresskar er to andre gode pannekaker.

Har du hørt om pannekaker med speilegg? Grove pannekaker med speilegg er den ultimate pannekakefrokosten for den som vil ha en sunn frokost og som elsker både pannekaker og egg.

Se også vår temaside med pannekaker