Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.
Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.
Pinnekjøtt – eller lammeribbe- er den vanligste julematen på Vestlandet, og har tatt opp konkurransen som den mest populære julematen over hele landet. Den unike smaken kommer fra de gamle konserveringsmetodene; salting og tørking. Og du, skal du ha skikkelig saftig pinnekjøtt, bruker du huskeregelen '30-3'. Det vil si 30 timer utvanning og 3 timer damping. Dette er regelen som vil gi et saftig og godt resultat, uansett.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen. Kokt kveite er enkelt å få til og smaker himmelsk.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Server nøttestek med masse gode smaker som en vegetar julemiddag eller som et tilbehør til kalkun. Server gjerne nøttesteken med tradisjonelt juletilbehør, eller med nye smaker som rødkål og mangosalat, grønnkål og eplesalat med cashewnøtter eller en rask rødkål-slaw.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Rause, saftige laksekoteletter er enkelt å servere gjestene dine i jula. Prikken over i'en er agurksalat og hjemmelaget hollandaise, eller kanskje sandefjordsmør - og vil du spare tid kan sausen også kjøpes ferdig.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nordmenn elsker taco - og ribbe! Da må jo en ribbetaco være midt i blinken. Rester av ribbe i hoisinglaze, servert i lomper og toppet med syltede grønnsaker. Dette er "next level" fredagstaco - nam!
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
En saftig og god reinsdyrfilet, servert med glaserte rotgrønnsaker og en smakfull rødvinssaus. Herlig kosemat! Anette viser hvordan fileten blir perfekt stekt, - og gir deg noen ekstra tips!
Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.
Romjul og nyttår er tiden mange disker opp en skikkelig festmiddag med helstekt kalkun. Mange fyller ofte brødstuffing i kalkunen, men her serverer vi den deilige brødstuffingen med nøtter og tørket frukt ved siden av.
Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.
Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Har du rester av pinnekjøtt fra en av julens mange selskaper? Lag en deilig, varmende lapskaus og bruk opp pinnekjøttrestene.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Pinnekjøtt – eller lammeribbe- er den vanligste julematen på Vestlandet, og har tatt opp konkurransen som den mest populære julematen over hele landet. Den unike smaken kommer fra de gamle konserveringsmetodene; salting og tørking. Og du, skal du ha skikkelig saftig pinnekjøtt, bruker du huskeregelen '30-3'. Det vil si 30 timer utvanning og 3 timer damping. Dette er regelen som vil gi et saftig og godt resultat, uansett.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker fantastisk og er for mange et fast innslag på julemenyen. Kokt kveite er enkelt å få til og smaker himmelsk.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Server nøttestek med masse gode smaker som en vegetar julemiddag eller som et tilbehør til kalkun. Server gjerne nøttesteken med tradisjonelt juletilbehør, eller med nye smaker som rødkål og mangosalat, grønnkål og eplesalat med cashewnøtter eller en rask rødkål-slaw.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Rause, saftige laksekoteletter er enkelt å servere gjestene dine i jula. Prikken over i'en er agurksalat og hjemmelaget hollandaise, eller kanskje sandefjordsmør - og vil du spare tid kan sausen også kjøpes ferdig.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Nordmenn elsker taco - og ribbe! Da må jo en ribbetaco være midt i blinken. Rester av ribbe i hoisinglaze, servert i lomper og toppet med syltede grønnsaker. Dette er "next level" fredagstaco - nam!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
En saftig og god reinsdyrfilet, servert med glaserte rotgrønnsaker og en smakfull rødvinssaus. Herlig kosemat! Anette viser hvordan fileten blir perfekt stekt, - og gir deg noen ekstra tips!
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Romjul og nyttår er tiden mange disker opp en skikkelig festmiddag med helstekt kalkun. Mange fyller ofte brødstuffing i kalkunen, men her serverer vi den deilige brødstuffingen med nøtter og tørket frukt ved siden av.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Karamellpudding er kanskje Norges mest populære dessert. Og det er ikke så rart – når den fløyelsmyke, deilige desserten kommer på bordet bringer den frem mange gode minner for alle og enhver. Populært dessert til jul, men også resten av året.
Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.
Har du rester av pinnekjøtt fra en av julens mange selskaper? Lag en deilig, varmende lapskaus og bruk opp pinnekjøttrestene.
Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!