Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lapskaus med pinnekjøtt

Lapskaus med pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g rester av pinnekjøtt
  • 8 stk. melen potet
  • 2 stk. gulrot
  • 2 skiver kålrot
  • 1 stk. persillerot
  • 0,5 stk. løk
  • 8 dl vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Har du rester av pinnekjøtt fra en av julens mange selskaper? Lag en deilig, varmende lapskaus og bruk opp pinnekjøttrestene.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g rester av pinnekjøtt
  • 8 stk. melen potet
  • 2 stk. gulrot
  • 2 skiver kålrot
  • 1 stk. persillerot
  • 0,5 stk. løk
  • 8 dl vann
  • 2 stk. kjøttbuljongterning

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne lapskausen med flatbrød og rørte tyttebær.

Vil du lage ekstra lettvint lapskaus kan du bruke ferdig lapskausblanding. Om du synes lapskausen blir litt tynn, kan du tilsette litt potetmospulver.

Lapskaus med pinnekjøtt

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 14.04.2024 15:38:50