Ingredienser

  • 8 stk. egg
  • 200 g spekeskinke
  • 100 g babyspinat
  • 4 stk. grønn frisk asparges

litt salat og frisk basilikum

Del

Spekemat med asparges og egg

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekemat med smilende egg smaker herlig av sommer. Server som en enkel kveldsrett eller som en del av et koldtbord eller buffet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 stk. egg
  • 200 g spekeskinke
  • 100 g babyspinat
  • 4 stk. grønn frisk asparges

litt salat og frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Ta eggene ut av kjøleskapet i god tid, gjerne kvelden før.
  2. Smilende egg trenger 6-8 minutters koketid. La eggene ligge noen minutter i kaldt vann for å stanse kokeprosessen.
  3. Stek asparges i en middelsvarm panne i noen minutter. Snitt asparges på langs. Legg opp babyspinat og asparges på tallerkner eller fat.  Del eggene og legg dem på sammen med spekematen. 
Sett gjerne spekemat med smilende egg på et koldtbord eller buffet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant