Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekemat med smilende egg

Spekemat med asparges og egg

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. egg
  • 200 g spekeskinke
  • 100 g babyspinat
  • 4 stk. grønn frisk asparges

litt salat og frisk basilikum

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Spekemat med smilende egg smaker herlig av sommer. Server som en enkel kveldsrett eller som en del av et koldtbord eller buffet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. egg
  • 200 g spekeskinke
  • 100 g babyspinat
  • 4 stk. grønn frisk asparges

litt salat og frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Ta eggene ut av kjøleskapet i god tid, gjerne kvelden før.
  2. Smilende egg trenger 6-8 minutters koketid. La eggene ligge noen minutter i kaldt vann for å stanse kokeprosessen.
  3. Stek asparges i en middelsvarm panne i noen minutter. Snitt asparges på langs. Legg opp babyspinat og asparges på tallerkner eller fat.  Del eggene og legg dem på sammen med spekematen. 
Sett gjerne spekemat med smilende egg på et koldtbord eller buffet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB14 25.09.2023 21:00:38