Ingredienser

  • 500 g friske bær

Vaniljesaus:

  • 5 dl melk
  • 1 stk. vaniljestang eller litt vaniljesukker
  • 2 stk. egg
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ts maisenna
Del

Jordbær med vaniljesaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hva smaker bedre enn jordbær med hjemmelaget vaniljesaus? Det smaker like godt som det er enkelt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g friske bær

Vaniljesaus:

  • 5 dl melk
  • 1 stk. vaniljestang eller litt vaniljesukker
  • 2 stk. egg
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ts maisenna

Slik gjør du

  1. Legg jordbær i en bolle. Du kan også bruke bringebær eller blåbær.
  2. Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene.
  3. Varm opp under omrøring til vaniljesausen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann. Rør under avkjøling for å unngå snerk.

Server vaniljesausen til jordbærene sammen med sukker etter smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant