Lagre

Ingredienser

  • 3 stk. egg
  • 2 dl sukker
  • ca. 14 stk. kavring

  • ca. 2 dl eplemos
  • ca. 2 dl kremfløte
Del

Kavringkake

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ta gjerne med barna når du skal bake kavringkake. Server med eplemos og pisket krem.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 3 stk. egg
  • 2 dl sukker
  • ca. 14 stk. kavring

  • ca. 2 dl eplemos
  • ca. 2 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Stivpisk eggedosis av egg og sukker. Finmal kavringer og rør dem lett inn i eggedosisen.
  2. Fyll røren i en smurt brødform som rommer 1 1/2 liter. Sett formen nederst i stekeovnen ved 160 °C og stek i ca. 30 minutter.
  3. Ha eplemos og krem over kaken ved servering. Kaken kan med fordel serveres lunken.

 

Har du ikke kavringer kan du bruke griljermel. 3 1/2 dl griljermel erstatter 14 kavringer.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant