Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sesampanert kylling med eple- og fennikelsalat

Sesampanert kylling med eple- og fennikelsalat

Ingredienser

porsjoner

Eple- og fennikelsalat:

  • 2 stk. grønne eple
  • safen av 1 stk. sitron
  • 1 stk. fennikel
  • 1 ss sukker
  • 2 ss grovhakket frisk dill

Tilbehør:

  • 2 stk. mozzarella
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 636.2 kcal
Fett 37.2 g
Protein 58.5 g
Karbohydrater 15.2 g
Jern 2.5 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sesampanert norsk kylling blir både sprø og saftig. Servert med eple- og fennikelsalat, mozzarella og en liten skvett god olivenolje gir et perfekt måltid som fint kan serveres til middag eller lunsj. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Eple- og fennikelsalat:

  • 2 stk. grønne eple
  • safen av 1 stk. sitron
  • 1 stk. fennikel
  • 1 ss sukker
  • 2 ss grovhakket frisk dill

Tilbehør:

  • 2 stk. mozzarella
  • 1 ss olivenolje
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 636.2 kcal
Fett 37.2 g
Protein 58.5 g
Karbohydrater 15.2 g
Jern 2.5 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 19.04.2024 08:59:25