Rødbetesuppe med strimlet svinekjøtt og bønnespirer
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Rødbetsuppe har fantastisk farge og smak. Topp suppen med stekte strimler av norsk svinekjøtt, sprø bønnespirer og frisk basilikum, og du har et deilig, varmende vintermåltid.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g renskåret svinekjøtt i strimler -
2 ss margarin til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts grovkvernet pepper
Rødbetsuppe:
-
500 g rødbete i grove biter -
1 l vann -
2 stk. hønsebuljongterning -
2 båter grovhakket hvitløk -
0,5 ts anisfrø -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Til servering:
-
1 pk bønnespirer (á 180g) -
0,5 potte frisk basilikum -
4 skiver grovt rugbrød