Raskt brød med rosettkål og egg

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på en sunn godbit? Start med å koke noen egg. Mens, eggene koker kan du steke opp et raskt yoghurtbrød som ikke trenger heving. Topp brødet med en smooth avokadomos og stekt rosettkål. Supertgodt som en digg frokost, lunsj eller kveldsmat.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg

Yoghurtbrød:

  • 50 g hvetemel
  • 50 g fullkornhvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 5 ss yoghurt naturell
  • 1 ss nøytral olje

Grønt tilbehør:

  • 1 pk rosettkål á 125 g
  • 1 ss nøytral olje
  • 1 stk. liten avokado
  • 0,25 stk. sitron
  • 2 ss yoghurt naturell

Slik gjør du

Server yoghurtbrødene med avokadokrem, rosettkål og egg. Dryss gjerne over litt ekstra sitronsaft ved servering.

bar