Grove pannekaker med speilegg

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Elsker du både pannekaker og stekt egg? Da er disse deilige nystekte pannekakene med stekt egg noe for deg! Her har vi byttet ut noe av hvetemelet med sammalt hvete, og du får mer mettende pannekaker. Supert som en enkel middagsrett, en ekstra god lunsj eller en spennende helgefrokost. Det er beregnet to pannekaker per porsjon.

Ingredienser

porsjoner

Pannekakerøre:

  • 1,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl fin sammalt hvete
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk. egg til pannekakerøra
  • 2 ss margarin til steking

Topping:

  • 8 stk. egg
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

 

Pannekaker med havregryn, cottage cheese og banan er et annet godt alternativ til frokostpannekaker.

bar