Grillspyd med svinekjøtt og salat i glass

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Enten du skal grille på balkongen, i hagen, på stranda eller i parken er disse marinerte grillspydene servert med salat i glass perfekte! Salaten kan lages i forveien, og oppbevares i kjøleskap - så er det bare å snu på glasset rett før du skal spise. Sunn og god grillmat!

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Marinade:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • revet skall og saft av 1 stk. lime

Dressing:

  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss riseddik
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss flytende honning
  • saft av 1 stk. lime

Salat:

  • 80 g risnudler
  • 1 ts sesamolje
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 4 stk. vårløk
  • 1 potte frisk koriander
  • 1 stk. gul paprika
  • 1 pk rød cherrytomat
  • 2 stk. gulrot
  • 1 pose blandet babybladsalat (á 65 g)
  • 2 ts sesamfrø

Slik gjør du

Server grillspyd av svinefilet med salat i glass.