Grillede grønnsaker med halloumi

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet halloumi og aurbergine i krydret tomatsaus – en ordentlig smak av Middelhavet! Passer perfekt som et vegetarisk måltid på grillen, eller som en varm og god tapasrett.

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 pk halloumiost á 250 g
  • 2 stk. tomat
  • 1 stk. aubergine
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. fedd hvitløk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts malt spisskummen
  • 0,5 ts malt koriander

Slik gjør du

Server med en gang. Retten smaker også nydelig når den er lun.

bar