Sommerkoteletter med tropisk rissalat

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Sommerlig og frisk middagsrett med frukt fra sydligere strøk.

Ingredienser

  • 4 stk sommerkoteletter
  • 2 ss olje
  • 12 ts salt
  • 12 ts sitronpepper

  • 112 dl langkornet middagsris
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk rød paprika
  • 12 stk mango
  • 12 stk papaya

Slik gjør du

1. Kok risen etter anvisning på pakken. Avkjøl.

2. Finhakk vårløk, paprika, mango og papaya. Bland det forsiktig inn i risen.

3. Pensle kotelettene med olje og krydre dem med salt og pepper. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.

Server med salsa eller chutney.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.