Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost
Del

Pai med juleskinke og rødkål

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en fargerik og annerledes pai med smak av jul.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost

Slik gjør du

  1. Legg ferdig paideig i en paiform og klem den lett inn til kantene og bunnen.
  2. Skjær juleskinke og rødkål i fine strimler. Stek det raskt sammen med honning.
  3. Fyll blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over paifyllet. Dryss over revet ost.
  4. Stek paien midt i ovnen på 225 ºC i ca. 20 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant