Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pai med juleskinke og rødkål

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost
Del

Pai med juleskinke og rødkål

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en fargerik og annerledes pai med smak av jul.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 stk. egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g revet edamer eller vanlig hvitost

Slik gjør du

  1. Legg ferdig paideig i en paiform og klem den lett inn til kantene og bunnen.
  2. Skjær juleskinke og rødkål i fine strimler. Stek det raskt sammen med honning.
  3. Fyll blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell det over paifyllet. Dryss over revet ost.
  4. Stek paien midt i ovnen på 225 ºC i ca. 20 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB13 02.04.2023 01:54:23