Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Linsesuppe med biffstrimler og sopp

Linsesuppe med biffstrimler og sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g biffkjøtt i strimler , skåret i terninger
  • 1 ss rapsolje
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 20 g tørket sopp
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 100 g røde linser (tørre)
  • 1 l kyllingkraft eller kjøttkraft (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss revet parmesan
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her er en mettende og rask suppe til travle hverdager. Varier den med det du har for hånden av grønnsaker og kjøtt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g biffkjøtt i strimler , skåret i terninger
  • 1 ss rapsolje
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 stk. finhakket løk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 20 g tørket sopp
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 100 g røde linser (tørre)
  • 1 l kyllingkraft eller kjøttkraft (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 18:51:18