Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler , skåret i terninger
  • 1 ss rapsolje
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 stk. finhakket løk

  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 20 g tørket sopp
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 100 g røde linser
  • 1 l kyllingkraft eller kjøttkraft (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss revet parmesan
Del

Linsesuppe med biffstrimler og sopp

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her er en mettende og rask suppe til travle hverdager. Varier den med det du har for hånden av grønnsaker og kjøtt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler , skåret i terninger
  • 1 ss rapsolje
  • 1 stk. laurbærblad
  • 1 stk. finhakket løk

  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 20 g tørket sopp
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 100 g røde linser
  • 1 l kyllingkraft eller kjøttkraft (utblandet)
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

  1. Brun kjøttet raskt på alle sider i oljen. Tilsett laurbærblad og løk og fres videre til løken er blank og myk.
  2. Tilsett hvitløk, tørket sopp, hakkede tomater og linser og fres ca. 30 sekunder til. Hell over kraften og la suppen koke i ca. 20 minutter, eller til linsene er møre.
  3. Smak til suppen med salt og kvernet pepper, og dryss over med hakket persille og revet parmesan ved servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant