Ingredienser

1  porsjoner
Del

Grillet bacon

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det aller meste smaker godt på grillen, og bacon er intet unntak! Sprøtt og salt bacon er kjempegodt som tilbehør til både frokost, lunsj og middag. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

Slik gjør du

  1. Legg skiver av bacon utover en aluminiumsform som er egnet for grill, og grill i 3-4 minutter på hver side på middels varme. Husk å snu ofte.

Har du ikke aluminiumsform kan du enkelt lage din egen. Ta et ark aluminiumsfolie, og brett kantene rundt slik at fettet ikke renner ned i grillen. Det gjør det enkelt å tilpasse i størrelse også.

  1. Baconet er ferdig når det er sprøtt. Legg baconet på en tallerken med kjøkkenpapir sånn at fettet renner av. 

Perfekt som tilbehør til hamburger, stekte egg, eller som topping på sommerens deilige salater.

Grillet bacon

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant