Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Julewok 1.jpg

Ingredienser

  • 500 g vossakorv
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. strimlet kinakål
  • 2 stk. eple i båter
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 0,5 glass jalapeño
  • 1 pose ferdig woksaus
Del

Julewok

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Vossakorv er en grov pølse med masse smak og som gir mange av oss matglede i disse juletider. I en travel førjulstid passer den også utmerket i en wok som denne. Ferdig på 10 minutter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 500 g vossakorv
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. strimlet kinakål
  • 2 stk. eple i båter
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 0,5 glass jalapeño
  • 1 pose ferdig woksaus

Slik gjør du

Du trenger: Vossakorv, olje, kinakål, epler, rødløk, jalapeño og woksaus.

  1. Del pølse i fire og deretter i to på langs. Dra av skinnet.  Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.
  2. Varm olje i en wokpanne og fres pølsestrimlene raskt til de er pent gylne. Legg dem over på en tallerken. Fres grønnsaker, eple og jalapeño raskt i pannen.  

  1. Ha pølsestrimlene tilbake i wokpannen og tilsett saus. La det hele bli gjennomvarmt.

Deilig wok med sprø grønnsaker og en herlig julesmak klar til servering.

Server gjerne med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 26.03.2023 18:12:43