Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Syrinsirup

Syrinsirup

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl vann
  • 4 dl sukker
  • 4 dl renset syrinblomst
  • saft av 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1371 kcal
Fett 0 g
Protein 1 g
Karbohydrater 340 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Syriner er lukten av sommer! Ikke bare lukter de godt, men de fargerike blomstene smaker også kjempegodt som smakstilsetning. Syrinsirup kan brukes til saft, som topping på is eller andre godsaker.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 dl vann
  • 4 dl sukker
  • 4 dl renset syrinblomst
  • saft av 0,5 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Juster mengde sitronsaft etter hvor frisk du vil ha den. Sitronsaften kan gjøre at sirupen endrer farge, til mer klar rosa. 

Sirupen holder seg godt lenge. Bruk den blant annet til saft eller som topping på is!

Syrinsirup

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11612, server:MP-PRD-WEB15 20.09.2024 03:16:43