Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sjokoladekakekopp

Sjokoladekake i kopp

Ingredienser

porsjoner
  • 4 ss hvetemel
  • 3 ss sukker
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 stk. egg
  • 3 ss melk
  • 3 ss smaksnøytral nøytral olje
  • 2 dråper vaniljeessens / -ekstrakt
  • 3 ss sjokoladedråper
  • 1 ts nøytral olje til smøring
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kake i kopp på to minutter! En enkel sjokoladekake som spises rett fra koppen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 ss hvetemel
  • 3 ss sukker
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 stk. egg
  • 3 ss melk
  • 3 ss smaksnøytral nøytral olje
  • 2 dråper vaniljeessens / -ekstrakt
  • 3 ss sjokoladedråper
  • 1 ts nøytral olje til smøring

Slik gjør du

1. Ha de tørre ingrediensene i en liten bolle, og rør sammen.

2. Tilsett egg, melk, olje og vaniljeessens. Rør alt godt sammen.

3. Vend inn sjokoladedråper.

4. Hell røren i to kopper smurt med olje, og sett dem i mikrobølgeovn på 900 W i ca. 2 minutter, eller stek på 180 grader midt i stekeovnen i ca 15 minutter.

Server gjerne kaken med et dryss melis eller en deilig vaniljesaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 22.04.2024 03:04:44