Sitronmarinerte lammekoteletter Kategori Kos Vanskelighetsgrad Middels Tid Over 60 min Lammekjøtt har mye egensmak, men for å variere litt kan det være gøy å marinere kjøttet. Sitron og friske urter passer utmerket til lammekjøtt. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 kg lammekotelett 1 dl olivenolje 1⁄2 stk sitron 1⁄2 dl friske urter 1 ss revet sitronskall 1 ts salt 1⁄2 ts kvernet pepper Slik gjør du Bland olivenolje med sitronsaft, finhakkede urter og revet sitronskall. Hell marinaden i en ildfast form eller i en tett plastikkpose. Legg i lammekotelettene og la det stå kjølig i 2-3 timer, eller lengre. Vend på posen av og til. Dryss over salt og pepper og legg lammekotelettene på varm grill. Grill kotelettene i 6-7 minutter. La dem hvile litt før servering. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.