Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Saltbakt sjalottløk

Saltbakt sjalottløk

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. sjalottløk
  • 100 g grovt salt

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saltbakt sjalottløk blir ikke salt, men søt og aromatisk. Et enkelt og godt tilbehør, spesielt til rødt kjøtt som storfe og lam. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. sjalottløk
  • 100 g grovt salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Blir løken stekt for lenge glir den ut av skallet. Der det bare å dytte den tilbake inn igjen etter at den har blitt litt avkjølt. Saltet kan gjerne brukes om igjen.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14225, server:MP-PRD-WEB12 21.05.2025 13:13:10