Ramsløkpoteter

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Til sommerens grillmat er det gøy å finne fram resultatet av vårens sanketur – ramsløkpureen. Poteter og ramsløk er gode venner, og pakket sammen med litt chili i folie på grillen, lager du sommerens enkleste og mest smakfulle potettilbehør som passer til alt. 

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g potet
  • 2 ss ramsløk (på glass)
  • 1 stk. rød chili

Slik gjør du

  1. Vask eller skrell potetene. Del dem om de er store. Ha potetene i en bolle og tilsett ramsløkpuré og chili i ringer. Bruk hendene eller en sleiv og bland godt.
  2. Pakk potetene i aluminiumsfolie og sett dem på grillen i 20-30 minutter, avhengig av hvor store potetbitene er.
Har du ikke ramsløkpuré kan litt olivenolje og grovhakket hvitløk og persille bli like godt.

Slik lager du ramsløkpuré selv.