Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pinnebrød med chorizopølse

Ingredienser

  • 200 g chorizopølse
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 500 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 5 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 1 dl olje
  • 2 dl lunket vann
Del

Pinnebrød med chorizopølse

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pinnebrød kan lages i mange varianter og kan stekes både på grillen eller over bålet. Her er en gourmetvariant med chorizopølse og basilikum.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g chorizopølse
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 500 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 5 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 1 dl olje
  • 2 dl lunket vann

Slik gjør du

  1. Bland det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig. Finhakk chorizo og basilikum og elt det godt inn i deigen. Del deigen i fire klumper. Tvinn dem rundt en pinne.
  2. Stek brødet på grill eller bål til det er gjennomstekt og slipper pinnen.

Du kan også tvinne deigen rundt en pølse på spydd og lage «pølse i slåbrok». Bruk gjerne andre smakstilsetninger som for eksempel oliven og soltørkede tomater eller sesamfrø.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 27.01.2023 05:19:29