Pinnebrød med sjokolade og nøtter

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pinnebrød er turmat over de fleste turmat. Blander du inn sjokoladebiter og nøtter i deigen blir det en ekstra høydare på en klassiker. God tur!

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 1 dl nøytral nøytral olje
  • 2 dl lunkent vann
  • 200 g sjokolade
  • 200 g hasselnøtter eller mandler

Slik gjør du

  1. Blande det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig. 
  2. Grovhakk sjokolade og nøtter og elt det godt inn i deigen.
  3. Del deigen i fire emner.
  4. Trill til pølser i passende lengder. Tvinn dem rundt en pinne og stek på bål eller grill til de er gylne og deigen slipper pinnen.

Oppskriften er fra Opplysningskontoret for brød og korn