Turpizza med karamellisert løk

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Turmat trenger slett ikke bare å være pølser. Hva med en pizza på tur? Her en oppskrift med karamellisert løk og spekeskinke. Herlig!

Ingredienser

  • 4 skive spekeskinke
  • 150 g sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss buljongpulver
  • ½ dl vann
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 stk eller pitabrød polarbrød
  • 100 g revet hvitost
  • 30 g ruccula

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Rens sjalottløk og skjær den i tynne skiver. Stek den gyllen og myk i pannen sammen med litt smør. Tilsett buljongpulver, vann og sukker. La det surre i ca. ti minutter.

2. Fordel ost på polarbrødene, legg på den karamelliserte løken.

3. Stek i forvarmet ovn på 200 grader i ca. ti minutter, eller til osten er smeltet.

4. Avkjøl de små pizzaene. Ta med spekeskinke og ruccula, og legg på pizzaen rett før servering.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.