Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Turpizza med spekeskinke

Turpizza med karamellisert løk

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver spekeskinke
  • 150 g sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss buljongpulver
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 stk. polarbrød eller pitabrød
  • 4 skiver ferdig skivet ost
  • 30 g ruccula
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Turmat trenger slett ikke bare å være pølser. Hva med en pizza på tur? Her en oppskrift med karamellisert løk og spekeskinke. Herlig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 skiver spekeskinke
  • 150 g sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss buljongpulver
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 stk. polarbrød eller pitabrød
  • 4 skiver ferdig skivet ost
  • 30 g ruccula

Slik gjør du

1. Rens sjalottløk og skjær den i tynne skiver. Stek den gyllen og myk i pannen sammen med litt smør. Tilsett buljongpulver, vann og sukker. La det surre i ca. ti minutter.

2. Fordel ost på polarbrødene, legg på den karamelliserte løken.

3. Stek i forvarmet ovn på 200 grader i ca. ti minutter, eller til osten er smeltet.

4. Avkjøl de små pizzaene. Ta med spekeskinke og ruccula, og legg på pizzaen rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 22.05.2024 21:53:27