Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Turpizza med spekeskinke

Ingredienser

  • 4 skiver spekeskinke
  • 150 g sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss buljongpulver
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 stk. polarbrød eller pitabrød
  • 4 skiver ferdig skivet ost
  • 30 g ruccula
Del

Turpizza med karamellisert løk

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Turmat trenger slett ikke bare å være pølser. Hva med en pizza på tur? Her en oppskrift med karamellisert løk og spekeskinke. Herlig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 skiver spekeskinke
  • 150 g sjalottløk
  • 1 ss smør
  • 1 ss buljongpulver
  • 0,5 dl vann
  • 4 ss brunt sukker
  • 2 stk. polarbrød eller pitabrød
  • 4 skiver ferdig skivet ost
  • 30 g ruccula

Slik gjør du

1. Rens sjalottløk og skjær den i tynne skiver. Stek den gyllen og myk i pannen sammen med litt smør. Tilsett buljongpulver, vann og sukker. La det surre i ca. ti minutter.

2. Fordel ost på polarbrødene, legg på den karamelliserte løken.

3. Stek i forvarmet ovn på 200 grader i ca. ti minutter, eller til osten er smeltet.

4. Avkjøl de små pizzaene. Ta med spekeskinke og ruccula, og legg på pizzaen rett før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 07.02.2023 14:52:15