Lagre

Ingredienser

Kakebunn:

  • 4 stk. egg
  • 120 g sukker
  • 120 g hvetemel
  • 0,75 ts bakepulver
  • 2 ts valmuefrø

  • 2 kurver bringebær , á 150 g
  • 2 kurver blåbær , á 150 g
  • 1 beger kesam vanilje
  • eventuelt 8 stk. lakrissnor til pynt
Del

Lagvis bærkake

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her er en superenkel lag på lag kake med friske bær du kan overraske med til russefrokosten! 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

Kakebunn:

  • 4 stk. egg
  • 120 g sukker
  • 120 g hvetemel
  • 0,75 ts bakepulver
  • 2 ts valmuefrø

  • 2 kurver bringebær , á 150 g
  • 2 kurver blåbær , á 150 g
  • 1 beger kesam vanilje
  • eventuelt 8 stk. lakrissnor til pynt

Slik gjør du

1. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Vend inn mel og bakepulver med en slikkepott.

2. Hell røren i en smurt, bakepapirkledd langpanne og dryss på valmuefrø. Bruk midterste rille i ovn og stek kaken på 200 °C i 8-10 minutter.  Avkjøl på rist.

3. Stikk ut passende små runde kaker av bunnen, har du ikke en utstikker kan du fint bruke et glass til dette.

4. Legg kake, bær og vaniljekesam lagvis i glass. 

Bruk gjerne glass med lokk, da blir kaken lett å ta med på tur.

Pynt eventuelt med lakrissnører og "russeknuter". 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant