Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Ingredienser

porsjoner

Kyllingkjøttboller:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk

Spinatsaus:

  • 1 pk frossen spinat
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1,5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 dl revet hvitost
  • 200 g tagliatelle , pappardelle eller båndspagetti
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 718 kcal
Fett 45 g
Protein 38 g
Karbohydrater 38 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med grønn og deilig pasta!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Kyllingkjøttboller:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk

Spinatsaus:

  • 1 pk frossen spinat
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1,5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 dl revet hvitost
  • 200 g tagliatelle , pappardelle eller båndspagetti
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 718 kcal
Fett 45 g
Protein 38 g
Karbohydrater 38 g

Slik gjør du

  1. Tin spinat i mikro eller kaldt vann, og la vannet renne godt av.
  2. Kok båndspagetti som anvist på pakken.
  3. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
  4. Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 – 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen, og stek til bollene er gjennomstekte. 
  5. Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.
  6. Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.

 

Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 04.11.2024 19:27:56