Ingredienser

Kyllingkjøttboller:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk

Spinatsaus:

  • 1 pk frossen spinat
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1,5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 dl revet hvitost
  • 200 g tagliatelle , parpadelle eller båndspagetti
Del

Kyllingkjøttboller med spinatpasta

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjempegode kyllingkjøttboller blir bare enda bedre i følge med grønn og deilig pasta!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

Kyllingkjøttboller:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 50 g revet parmesan
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk

Spinatsaus:

  • 1 pk frossen spinat
  • 3 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1,5 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 2 dl revet hvitost
  • 200 g tagliatelle , parpadelle eller båndspagetti

Slik gjør du

  1. Tin spinat i mikro eller kaldt vann, og la vannet renne godt av.
  2. Kok båndspagetti som anvist på pakken.
  3. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
  4. Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 – 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen.
  5. Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.
  6. Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.

 

Kyllingkjøttboller med spinatpasta

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant