Brødsmulesti
Oppskriften gir én langpanne eller fire porsjonspizzaer.
Luftig pizzabunn med saftig, krydret lammekjøtt og toppet med frisk kebabsaus... Vi skjønner godt at kebabpizza er Erling Braut Haalands favoritt! Perfekt å sette på bordet under neste fotballkveld med venner - score!
Du kan også bruke en ferdig shawarma-kryddermiks til marinaden.
Hvis du vil lage en veldig rask variant, kan du bruke lammeskav som du steker kjapt i panna, istedenfor å steke det i ovn.
Temperatur på ovn og steketid varierer etter hva du skal lage, her er noen forslag:
Langpannepizza: 225 °C i ca. 20 minutter
Pizzasnurrer: 225 °C i 12-15 minutter
Tynn pizza på pizzastein/stål: 275-300 °C (eller så høyt ovnen går) i 3-5 minutter
Topp pizza med kebabdressing, ruccula og kvernet pepper etter steking. Fulltreffer!
Var det en fulltreffer? Da bør du også sjekke ut vår pinsaversjon med deilig lammekjøtt, frisk kålsalat og rømmedressing.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!