Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Shokupan - japansk melkeloff

Japansk melkeloff

Ingredienser

porsjoner

Av en porsjon deig får du 2 loff

Jevning:

  • 2,5 dl helmelk
  • 55 g hvetemel

Deig:

  • 550 g hvetemel
  • 3 ss sukker
  • 2 ts salt
  • 2 ts tørrgjær
  • 2 dl helmelk
  • 75 g smeltet smør

Til pensling:

  • 2 ss usaltet smør
  • 1 stk. eggehvite

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Japanese milk bread er blitt populær mange steder fordi den er er så anvendelig, blant annet til sandwich. Tangzhong-metoden sikrer saftig og bomullsmyk bakst.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Av en porsjon deig får du 2 loff

Jevning:

  • 2,5 dl helmelk
  • 55 g hvetemel

Deig:

  • 550 g hvetemel
  • 3 ss sukker
  • 2 ts salt
  • 2 ts tørrgjær
  • 2 dl helmelk
  • 75 g smeltet smør

Til pensling:

  • 2 ss usaltet smør
  • 1 stk. eggehvite

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server loff med pisket smør, eller annet godt pålegg!

Bakere fra forskjellige land viser frem brødtradisjoner fra hjemlandetFilippinske Riverdy Pineda, Bread n’ butter, spesialist på japanske brød, skal vise Shokopan-brød. Adr:Selma Ellefsens vei 60581 OsloHan har nr:93489916

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13065, server:MP-PRD-WEB13 16.02.2025 09:32:41