Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Boller med sprø kaneltopping

Ingredienser

1  porsjoner
  • 150 g smør
  • 1 kg hvetemel
  • 1,5 dl sukker
  • 1 pk fersk gjær
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts malt kardemomme
  • 6 dl melk
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 4 ts malt kanel
Del

Hveteboller med sprø kaneltopping

(1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftige hveteboller med sprø kaneltopping! Nam! Lag vanlige hveteboller som du pensler med en smør-, kanel og sukker blanding før steking. Bollene blir karamelliserte og veldig, veldig gode...

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 150 g smør
  • 1 kg hvetemel
  • 1,5 dl sukker
  • 1 pk fersk gjær
  • 0,5 ts salt
  • 2 ts malt kardemomme
  • 6 dl melk
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 4 ts malt kanel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du ekstra luftige boller kan du tilsette 1 ts bakepuvler! 

Vil du heller bake kanelboller? Vi har verdens beste oppskrift!

Boller med sprø kaneltopping

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB15 31.03.2023 08:55:50