Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Påskebounty

Hjemmelaget påskebounty

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 8 bountybarer.

  • 150 g kokosmasse
  • 200 g søt kondensert melk
  • 1 ts gul konditorfarge
  • 2 ss kokosolje
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 100 g kokesjokolade
  • 2 ss kakestrøssel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fyll opp påskeegget med hjemmelaget påskebounty! Kombinasjonen av søt kokos og mørk sjokolade er vanskelig å motstå. Lag en dobbel porsjon, så har du snacks på lur gjennom hele påsken.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca. 8 bountybarer.

  • 150 g kokosmasse
  • 200 g søt kondensert melk
  • 1 ts gul konditorfarge
  • 2 ss kokosolje
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 100 g kokesjokolade
  • 2 ss kakestrøssel

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevar påskebounty i en tett boks i kjøleskapet, så holder de seg saftige lenge. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 27.05.2024 08:13:52