Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marsipanstenger til påske

Hjemmelaget påskemarsipan

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g marsipan
  • ca. 5 dråper gul konditorfarge
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss kokosfett (delfiafett)
  • 4 ss tuttifrutti kakestrøssel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Påskegodisen til påskegget lager du enkelt selv! Gul påskemarsipan dyppet i sjokolade og pyntet med fargerikt kakestrøssel er både lekkert og godt. 1 porsjon gir 40-60 stk, alt etter størrelse.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g marsipan
  • ca. 5 dråper gul konditorfarge
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 1 ss kokosfett (delfiafett)
  • 4 ss tuttifrutti kakestrøssel

Slik gjør du

Bruk marsipan kjøpt på butikken eller lag din egne hjemmelagde marsipan.

trinn du kan merke av

 Marsipanstenger til påske

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 26.05.2024 23:37:29