Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Havreflarn med sjokolade

Havreflarn med sjokolade

Ingredienser

porsjoner
  • 75 g smør
  • 100 g lettkokte havregryn
  • 1 stk. egg
  • 125 g sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Salte og sprø havreflarn er alltid en slager til jul og ekstra digg blir det med sjokolade! Disse raske og enkle småkakene passer like godt til sommerdesserten som på julens kakebord. Lag gjerne dobbelt porsjon når du først holder på. En porsjon gir ca. 12 doble havreflarn med sjokolade. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 75 g smør
  • 100 g lettkokte havregryn
  • 1 stk. egg
  • 125 g sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 100 g mørk sjokolade, 70% kakao

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Havreflarn med sjokolade

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB13 30.05.2024 12:21:29