Grillsaus til kylling

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne grillsausen er lettlaget, kjempegod og passer perfekt til grillet kylling. Vent med å pensle kyllingkjøttet til det går mot slutten av grillingen. Slik får du best smak og du unngår å brenne kjøttet. 

Ingredienser

  • 2 båter presset hvitløk
  • 2 dl ketchup
  • 0,5 dl varm honning
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 ts karri
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ts tabasco
  • 0,5 ts salt

litt nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Bland sammen ingrediensene til grillsausen.

    Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

  2. Pensle sausen på kyllingstykkene på slutten av steke-/grilltiden.