Grillsaus til kylling
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Denne grillsausen er lettlaget, kjempegod og passer perfekt til grillet kylling. Vent med å pensle kyllingkjøttet til det går mot slutten av grillingen. Slik får du best smak og du unngår å brenne kjøttet.
Ingredienser
-
2 båter presset hvitløk -
2 dl ketchup -
0,5 dl varm honning -
1 ss nøytral olje -
2 ts karri -
1 ss worchestershiresaus -
1 ts paprikapulver -
2 ts sitronsaft -
1 ts tabasco -
0,5 ts salt
litt nykvernet pepper
Slik gjør du
- Bland sammen ingrediensene til grillsausen.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!
- Pensle sausen på kyllingstykkene på slutten av steke-/grilltiden.