Grillsaus til kylling

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En superenkel og kjempegod grillsaus som passer perfekt når du griller stykker av kylling! Vent med å pensle kjøttet til det er nesten ferdig. Da unngår du at stykkene blir brent, og smaken blir best. 

Ingredienser

1  porsjoner
  • 2 dl ketchup
  • 0,5 dl honning
  • 1 ss nøytral olje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ts karri
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ts tabasco

Slik gjør du

  1. Visp sammen ketchup, honning, olje, finhakket hvitløk, karri, Worchestershiresauce og paprikapulver. Smak til med sitronsaft, tabasco og litt salt og kvernet pepper. 

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

  1. Pensle sausen på kyllingstykkene på slutten av steke-/grilltiden.