Ingredienser

  • ca. 500 g sjalottløk eller annen løk
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk timian
  • 2 ss olivenolje
Del

Grillet løk i folie

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Små løk - enten det er sjalottløk eller andre små løktyper - blir nydelige når du baker dem i folie på grillen med litt urter og en god olivenolje. Noen minutter over varmen lokker fram sødmen og aromaen i løken, og det er smaker som passer til all slags grillmat. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 500 g sjalottløk eller annen løk
  • 2 båter hvitløk
  • 3 stilker frisk timian
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Rens løk. Del i to eller fire om de er store. 

     

  2. Skjær hvitløk i skiver.
  3. Legg løk og hvitløk midt på et ark aluminiumsfolie sammen med timianstilker. Drypp over olivenolje og krydre med salt og pepper. Lukk pakken godt igjen.
  4. Legg pakken på grillen på indirekte varme i ca. 20 minutter. Sjekk om løken er ferdig. Åpne pakken og pynt med friske urter, for eksempel blomstredne isop. 

Grillet løk i folie

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant